Welcome to Fyna Faryna's blog | Dashboard | Follow
//wonderfulworld
Disclaimer



Assalamualaikum (= Welcome to my comot blogg. Do read, do follow :)


Travel this

Story About Links Stuff


Tagboard




Credits Section


Template By MiaDamia
Inspiration By Lettha
Image by ??
Old friend :')
Sunday, 26 May 2013 | 01:11 | 0 Love
ASSALAMUALAIKUM READERS :)

Yeah, old friend? Yes, she is my old friend. Her name is Farah Najwa. She is 12 y/o and baik sngt-ii. Tak boleh nak kate apa, mmg baik sngt. Hope sngt dye baceee :')staying at Sungai Petani, Kedah. Hariniey nak story pasal Farah :) Dia baik tauuu, dia baik sngatt-ii !! >.< Dia comel. Dulu, kitaorag selalu webcam. Tapi, sekarang dah jarang. Bukan jarang, tapi tak langsung! Cuma sekali je malam tu dye nak skype. Rindu sngt dyee. Haha, bila teringat balik. Siap masak sesama kat dapur mase webcam. Hahahhak. Tapi :( Sekarang dah takkkkkk. Kian lama tak hubung, sekarang teringat dye. Dah start dah nak teguq dye. Miss herrrrrr ! :* Trying nak layan dyeee. Nak kawan balik dgn dyee. Takmau tinggal dye dah. 

           

Haaaa, ney lah Farahh. Comel kannn? Memang terserlah kecomelan dye. Gambar ney je yang ade lam lappy. Ingat tade lam lappy, tapi tetiba ade lagi :'3 Happy lah jugakk. Hhehehhe, takpelah. Gtg, bye-ii readers :* Assalamualaikum :) 



Older Post | Newer Post