Welcome to Fyna Faryna's blog | Dashboard | Follow
//wonderfulworld
Disclaimer



Assalamualaikum (= Welcome to my comot blogg. Do read, do follow :)


Travel this

Story About Links Stuff


Tagboard




Credits Section


Template By MiaDamia
Inspiration By Lettha
Image by ??
Bowling timeee !
Tuesday, 4 June 2013 | 02:02 | 0 Love
ASSALAMUALAIKUM READERS :)

Still ingat Fareena? Ingat takk? :( Urm, okay hariniey nak cite pasal haritu. Haritu pergi Mesra Mall main bowling. Hehe, nak share sedikit sebanyak gambar yang saya ada. Sikit pun jadi lah. Hehehe :3 Btw saya teramatlah hodoh masa tu. Muka berminyak. Yang tu tak penting, hehe. Sebelum saya tunjukkan gmbr main bowling, saya nak bagitahu nama parents, siblings, ayah pupu dengan kakak/abng ipar. 

1. Wan Zaulkfli -Pa-
2. Wan Fuziah  -Ma-
3. Wan Zulfariza -Kakak-
4. Mohd Fairuz Radzuan -AbngIpar-
5. Wan Zulhilmi -Abng-
6. Izyan Safian -KakakIpar-
7. Wan Zulhafiz -Abng-
8. Wan Zulfatin Aiman -Kakak-
9. Wan Zulhalim Faliq -Abng-
10. Wan Zulmuhammad Harith -Abng-
11. Wan Zulfareena Samirah -Me-
12. Jimmy -AyahPupu-



 FynaFaryna here. Kulit berminyakk, hitam pulak tuh. Adoyaii --' Main netball kuat sangat!

 SuamiIsteri heree. Belah kiri abang ipar yang sportinglah jugak >.< Yang kanan tu lah Wan Zulfariza. Heeee. Omey tak dyee? :*

PengantinLama sudah dtggggg ! My parents. Secocok or tak? Secocok kann, hehehe~ :3
-NoCaption-

Haaa ! Yang belah kanan tuh Jimmy. Ayah pupu muda :P Yang kiri tuh Wan Zulhalim Faliq. Huhu. 

Wahhh, my father main bowll xDD Huhu, kita tengok siapa yang mng xD

Hakhak, tak reti main pun. Seri dengan kakak ipar punya markah. Haishhhhh >.<

Jangan tengok :(

Ayah pupu yang mudaaa :P

Ney Wan Zulfatin Aiman. Omey kan dyee? :*

Yang ini Wan Zulhafiz, kuat penipu :P Penipu pun lwk jugakkk.
Pkai jubah pon bolehhh. huhu~ Btw ney kakak iparr.
Last, Zulhilmi ;)


p/s : Best sngat main bowling. Ayah saya yg mng :( Saya kalahh. :P Kbye, chill ;)



Older Post | Newer Post